Publisert 4. februar 2000

Scana Steel Stavanger har sikret seg kontrakter verdt 30 millioner kroner, blant annet på leveranser til Monaco-baserte Single Buoy Moorings (SBM). Det betyr at selskapet henter inn folk fra permisjon.

I tillegg til kontrakten med SBM er også ikke-offshorerelaterte kontrakter med Thyssen Krupp og Andritz inkludert i de 30 millioner kronene. Det betyr at selskapet henter inn folk fra permisjon.

– Vi gleder oss over at fremstøt mot nye kunder har gitt spennende order for Scana Steel Stavanger. På kort sikt betyr det at vi kjører de neste ukene med full beskjeftigelse etter en periode med 150 personer permittert 50%, sier konsernsjef i Scana Industrier, Rolf Roverud, i en børsmelding.

Roverud vil ikke si noe definitivt om kontraktstildelingene bærer bud om en generell bedring i markedet.

– Men vi ser at lave lagerbeholdninger i Europa kombinert med noe mer aktivitet gir positivt utslag for virksomheten vår på Jørpeland utenfor Stavanger, sier Roverud.

-Scana har som ambisjon å være anerkjent av våre kunder som best når det gjelder kvalitet og leveransepålitelighet. Kontraktstildelingene til Scana Steel Stavanger viser at vi har en sterk posisjon og at vi samtidig er konkurransedyktig på pris på våre spesialprodukter, sier Roverud.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger