SeaBird og Spectrum signerer rammeavtale

Publisert 19. mai 2011

SeaBird Exploration har inngått en treårig rammeavtale med Spectrum til en verdi av minst 23 millioner dollar, eller 128 millioner kroner.

Av Alf Inge Molde

Rammeavtalen omfatter innsamling av 2D-seismikk til en verdi av minst 23 millioner dollar over en periode på 36 måneder. Selskapene har også inngått en avtale der SeaBird Exploration overtar Spectrums leieavtale for fartøyet «GGS Atlantic», mot at Spectrum skal kjøpe fartøyskapasitet fra SeaBird Exploration for kampanjer verden over til avtalte kommersielle vilkår.

Spectrum forplikter seg til å prioritere «GGS Atlantic» når tekniske parametere og geografien tillater det. Spectrum forplikter seg også til å bestille innsamling av 2D-seismikk for 50 prosent av den avtalte summen på minimum 23 millioner dollar innen de tolv første månedene av rammeavtalen.

SeaBird Exploration forplikter seg på sin side til å levere 2D innsamlingstjenester til Spectrum til en verdi av minst 23 millioner dollar til avtalte rater i løpet av 36 måneder. SeaBird har en opsjon på å forlenge avtalen med seks måneder hvis det ikke er tilstrekkelig fartøyskapasitet til å fullføre avtalen.

Siste fra forsiden

+

Kan bli stengt ned allerede i år

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

+

Vår plusser på borekampanjen med enda en letebrønn i Barentshavet

+

Aker BP fremskynder oppstart på Tyrving

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger