Publisert 4. februar 2000

Fire Seadrill-rigger har sikret seg nok å gjøre i Venezuela, Vietnam og Indonesia i tiden fremover. Kontraktene har en verdi på opp mot 516 millioner kroner.

Seadrill-riggen «Offshore Vigilant» har sikret jobb i 240 dager med en opsjon på ytterligere 240 dager for å bore to brønner og muligens to til i Venezuela med Cardon.

Også riggen «Offshore Resolute» har fått jobb, denne skal til vietnam hvor den skal jobbe i mellom 55 og 70 dager. Denne kontrakten har en verdi på opptil 7,4 millioner dollar, eller nesten 45 millioner kroner.

Et stykke lenge sør i Asia skal de to nye oppjekkbare riggene «West Callisto» og «West Leda» gjør jobber verdt henholdsvis 169 millioner kroner og 76 millioner kroner.

– Kontraktene for disse riggene er verdt omkring 84 millioner dollar, og er en milepæl i Seadrills strategi på veien mot å bli den ledende på ultra-moderne jack-uprigger. Disse kontraktene underbygger viktigheten av vårt oppkjøp av Scorpion Limited, sier Administrerende direktør for Seadrill, Alf Thorkildsen.

Begeg de to nye riggene drar rett fra verftet til områdene de skal jobbe på. «West Callisto» skal jobbe i Natuna Sea i 230 dager med muligheter for utvidelse i enda 180 dager. «West Leda» skal bore for PT Pan i Indonesia i 90 dager.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger