Publisert 4. februar 2000

Trond Brandsrud, Finansdirektør i Seadrill, har meldt sin avgang, og har sin siste dag i selskapet senest 30. april. Nå skal han jobbe for Røkke.

Seadrill skriver i en børsmelding at hans etterfølger vil bli gjort kjent senere. Aker ASA, der Brandsrud skal bli ny finansdirektør, melder på sin side at han vil tiltre sin nye jobb så fort han blir fristilt fra sin posisjon i Seadrill. Han får med seg mange godord fra sin gamle arbeidsgiver.

– Trond Brandsrud har vært i selskapet i tre år, og har vært en nøkkelspiller i å utvikle Seadrill til et ledende boreselskap. Han har vært avgjørende i finansieringen av selskapet og å etablere en konkurransedyktig kapitalstruktur. Videre har Brandsrud utviklet en sterk, global finansiell organisasjon i en spennende og utfordrende tid for selskapet. Jeg vil bruke anledningen til å takke ham for hans bidrag som finansdirektør og som nøkkelperson i vårt lederteam, og ønsker han lykke til med framtidige oppdrag, sier Seadrill-sjef Alf C. Throkildsen i en pressemelding.

Aker ASA ser også tydelig fram til å få Brandsrud med på laget.

– Jeg er svært tilfreds med at Brandsrud kommer om bord. Hans erfaring fra både oljeselskap og oljeservice passer godt med vår portefølje av investeringer og jeg regner med at han raskt vil innta en sentral rolle i utviklingen av disse engasjementene i samarbeid med våre investeringsteam og meg, sier øyvind Eriksen, konsernsjef i Aker ASA, i en børsmelding.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger