Publisert 4. februar 2000

DOF ASA har et driftsresultat på 100 millioner kroner i løpet av årets første kvartal. Det er 33 millioner bedre enn i fjor.

Driftsinntektene i løpet av årets tre første måneder havnet på rundt 1,1 milliarder kroner, mot om lag 960 millioner kroner i fjor. Høyere inntekter skyldes blant annet bedre utnyttelse av flåten, i tillegg til kontraherte nybygg og salg av fartøy.

Så langt i år har DOF mottatt de tre skipene «Skandi Aker», «Skandi Olympia» og «Skandi Vega», og alle de tre har gått rett inn på langsiktige kontrakter.

Datterselskapet DOF Subsea solgte «Geo Challenger» i februar, mens joint venture-selskapet DOF har med Aker, Aker DOF Deepwater, solgte nylig nybygget «Skandi Emerald».

Samtidig har DOF inngått flere andre langsiktige kontrakter for flåten, og konsernet har søkt om børsnotering i Brasil, påpeker DOF i årets første kvartalsrapport.

«Skandi Admiral» har imidlertid redusert resultatet ved lav utnyttelse i spotmarkedet, og subsea-fartøyet «Skandi Seven» har ligget i opplag i hele kvartalsperioden.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger