Publisert 4. februar 2000

I slutten av forrige uke fikk SeaBird Exploration melding om seks kontraktstildelinger og intensjonsbrev, blant annet i Mexico, Java, Indonesia, og Australia.

«Munin Explorer» skal til Mexico i desember for å samle inn todimensjonal seismikk. Kontrakten er for to måneder, og selskapet er nå i forhandlinger om en kontrakt for periden fra skipet kommer til Mexicogolfen i oktober til oppstarten av Mexico-kontrakten i desember.

Selskapet har også fått melding om kontrakttildeling for «Northern Explorer», som skal samle inn 1.000 kilometer med 2D-data i nord for Java, i tillegg til 13.200 kilometer i Indonesia for et konsortium. Sistnevnte kontrakt har også opsjoner for ytterligere 20.612 kilometer. Kontraktene er forventet å ha en varighet på mellom fem og syv måneder, og er til sammen verdt 57 og 86 millioner kroner.

Også «Aquila Explorer» har fått melding om kontraktstildeling, for et oppdrag som starter opp nå i oktober i Indonesia. Deretter venter et tidligere kjent oppdrag i Australia, før et eventuelt oppdrag for å samle inn ytterligere 2.200 kilometer med 2D-seismikk i Australia, som selskapet har fått en intensjonsavtale på nå. Denne kontrakten kan få oppstart i februar 2010.

De faste kontraktene er til sammen verdt rundt 115 millioner kroner.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger