Selger Deep Sea Mooring

Publisert 18. april 2013
Odfjell Drilling har inngått en avtale om å selge selskapet Deep Sea Mooring til HitecVision.

,

Det kommer frem i en melding fra selskapet torsdag.

– Vi tror at HitecVision er den riktige eieren for å utvikle Deep Sea Mooring i den internasjonale forankringsindustrien. Vi er stolte av å ha utviklet selskapet til en frittstående virksomhet og vår kultur for å skape verdier for våre eiere, sier Simen Lieugh, administrerende direktør i Odfjell Drilling.

Deep Sea Mooring (DSM) ble etablert av Odfjell Drilling i 2008. DSM har blitt utviklet fra en in-house forankringstjenesteleverandør, til en av tre leverandører av forankringstjenester til oljeselskaper og riggeiere i Norge.

– I 40 år har Odfjell Drilling vært en pioner innen offshore boreindustri med en track record på å etablere og utvikle nye bedrifter. Vi er stolte av å ha utviklet Deep Sea mooring til et nivå der det har et stort potensial på en stand-alone basis. Vi tror på fremtiden for selskapet, produkt- og tjenesteporteføljen og dets kompetente og dedikerte team, sier Lieungh.

– Under HitecVisions eierskap kan Deep Sea Mooring sikkert bli en potent aktør i internasjonal forankringindustri, sier han.

– Vi er imponert over utviklingen av Deep Sea Mooring under Odfjells eierskap, og er glade for å bli de nye eierne av selskapet, sier seniorpartner Gunnar Halvorsen i HitecVision.

Siste fra forsiden

DNO kjøper fem felt i Norne-området

Enighet i sokkeloppgjøret – lønnsøkning på 44.000 kroner

+

Sender Linus til Hanøytangen for klassing

Neste stopp, Barentshavet

+

Jakter 353 millioner fat i frontier-brønn: – Interessant at Equinor byttet seg ned i lisensen

+

Oppdaget lekkasje fra plugget brønn på Hod

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger