Publisert 4. februar 2000

Lasteenheten for personelltransport fra Reflex Marine er blitt en stor suksess, og selskapet melder nå om økt etterspørsel verden over.

FRAKTER FOLK: Toro-enheten til Reflex Marine.
Ill.: Reflx Marine

Det er ikke bare den tradisjonelle offshorenæringen med olje og gass som har lyst på Toro-enheten fra Reflex marine, men også det stadig økende markedet innen fornybar energi har sett potensialet i bruk av lasteenheten. Til nå har Reflex Marine solgt tretti enheter til operasjoner offshore i Europa, Asia, Afrika, Australia og Amerika. Fire er solgt til fornybaroperatører.

– Vi er spesielt fornøyde med interessen fra vindkraftssektoren. Vi har diskutert utfordringen med tilgang til vindturbinene, og vi ser nå også at selskaper også ser nærmere på dette, forteller forretningsutvikler i Reflex Marine, David Brittan i en pressemelding.

Toro-kurven ble lansert i februar i fjor, og kan frakte fire passasjerer. Konstruksjonen beskytter passasjerene fra slag mot siden og harde landinger. Enheten er flytende og kan rette seg opp om den faller på siden i vannet.

– Toro ble utviklet som en direkte respons til kravet om rimeligere personellfrakt samtidig som man opprettholder sikkerhetskravet og optimal utførelse. Når operatører minker budsjettet sitt så føler vi at Toro kan bidra med et kostnadseffektivt og sikkert alternativ til mer etablerte lastekurver, forteller Brittan.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger