Semco Maritime med Statoil avtale

Semco Maritime Norge har blitt tildelt en ny rammeavtale for levering av midlertidige bemanningstjenester til Statoil ASA.
Publisert 1. april 2016

 

Semco Maritime inngår langsiktig bemanningsavtale med Statoil ASA
Semco Maritime Norge har blitt tildelt en ny rammeavtale for levering av midlertidige bemanningstjenester til Statoil ASA. Avtalen gjelder flere typer fagpersonell, både onshore og offshore, på Statoils installasjoner og landanlegg.

 
«Kontrakten er av stor strategisk betydning for Operation Support i Semco Maritime Norge hvor den ble tildelt i et anstrengt marked i oljeindustrien. Denne avtalen kan også gi mulighet for et betydelig antall arbeidsplasser i kommende kontraktsperiode, og derfor er vi godt fornøyd med å bli tildelt avtalen i et veldig utfordrende marked», sier Margunn Njå, leder for Operation Support i Semco Maritime Norge.

Jan Robert Olsen Semco
Jan Robert Olsen, Salgsdirektør i Semco Maritime Norge.

«Avtalen bekrefter at Semco Maritime Norge har en sterk posisjon i det norske offshoremarkedet og regnes som en profesjonell og troverdig partner. Vi anser det som en tillitserklæring å vinne denne type kontrakt med den største kunden innen offshoreindustrien i Norge. Nå ser vi frem til et langt og fruktbart samarbeid med Statoil gjennom denne avtalen», sier Jan Robert Olsen, Salgsdirektør i Semco Maritime Norge.
Rammeavtalen har en varighet på fire år med opsjoner om totalt fire års forlengelse.

 

 

«Vi vant denne kontrakten som et direkte resultat av vår strategi om å fokusere på vår kjernevirksomhet sammen med konsolideringen av vår virksomhet i Norge», sier Lars Skov, Administrerende Direktør i Semco Maritime Norge.

Om Semco Maritime
Semco Maritime er en internasjonal ingeniør- og entreprenørvirksomhet dedikert til prosjekter innenfor energisektoren. I mer enn 30 år har vi sørget for design, fabrikasjon, service og vedlikehold av våre kunders aktiver, samt gjennomført prosjektledelse gjennom alle faser av energiprosjekter. Med totalentreprise, ingeniørløsninger, mannskapsutleie, levering av komponenter, systemer og løsninger – vi bidrar til at våre kunder og partnere i energisektoren får sikre og kostnadseffektive løsninger. Semco Maritime har 1.400 medarbeidere og avdelinger i Danmark, Norge, UK, UAE, Singapore, Vietnam, Australia, Mellomamerika og USA.

Nyhetsbrev fra Petro.no

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger