Semcon kjøper ibruk AS

Publisert 21. august 2014

– Ser frem til å kunne introdusere økt tilbud av tjenester på det norske markedet., Semcon kjøper ibruk AS i Norge, et selskap med virksomhet innen produktinformasjonsområdet. Med dette kjøpet vil Semcon også være representert på det norske markedet.

Semcon kjøper ibruk på Kongsberg, et selskap med virksomhet innen produktinformasjonsområdet. Selskapet har over 13 års erfaring med teknisk dokumentasjon og Life Cycle Information (LCI), fortrinnsvis innen den norske olje- og gassindustrien. ibruk har i dag cirka 20 ansatte og underleverandører. Omsetningen var 23,9 millioner NOK i 2013. Kjøpet trer i kraft 1. september 2014.

– ibruk er godt posisjonert i det norske markedet, først og fremst innen olje- og gassindustrien, og vi har muligheten til å bygge videre på dette og utvide virksomheten vår med nye og eksisterende kunder. De tjenestene som ibruk har levert på det norske markedet i lang tid, kan nå suppleres med Semcons omfattende tjenestetilbud, erfaring og styrke som et internasjonalt selskap. Når vi nå ekspanderer inn i Norge, kommer det til å gi nye muligheter som gjør Semcon til en enda mer internasjonal tjenesteleverandør», avslutter Johan Ekener.sier Johan Ekener, forretningsområdesjef Product Information, i en melding.

– Semcons omfattende ekspertise var én av grunnene til at vi valgte Semcon, og jeg ser frem til å kunne introdusere et økt tilbud av tjenester på det norske markedet. Jeg er overbevist om at vår felles kunnskap og kompetanse kan endre måten norske bedrifter håndterer sin dokumentasjon og opplæring på, sier Stein Tore Johnsen, grunnlegger og selger av ibruk og ansvarlig for Semcon Norway AS, i meldingen.

Siste fra forsiden

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

+

Vår plusser på borekampanjen med enda en letebrønn i Barentshavet

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger