Publisert 4. februar 2000

Energiserviceselskapet Senergy øker sitt fokus på det norske markedet, og åpner nå nye kontorer i hovedstaden, bare måneder etter det nye hovedkontoret i Stavanger. Samtidig trer Frode Linge inn som prosjektsjef.

NY MANN I OSLO: Frode Linge er Senergys nye topp i Oslo
(Foto: Senergy)

Kunngjøringen om at selskapet skal åpne nytt regionskontor i Oslo kommer bare måneder etter at Senergy åpnet dørene for sitt splitter nye forretnings- og treningssenter i Stavanger. årsaken er enkel: Det norske markedet krever mer brønnekspertise og tekniske løsninger.

– Norge har raskt vokst til å bli en nøkkelregion for Senergy i forhold til internasjonal vekst. I Stavanger har vi bare de siste to månedene økt bemanningen med 25%, sier selskapet daglige leder, øystein Roti, i en kommentar. Han legger til at målet er å øke aktiviteten i Norge til det dobbelte i løpet av 2012.

Det vil i så fall bli den andre doblingen på to år.

Ny mann
Det nye Oslokontoret skal ledes av Frode Linge, tidligere direktør for Energy Consulting og med mer enn 25 års bransjeerfaring. Linge skal fra første dag lede et lag på tre personer i Oslo; et lag selskapet satser på doble innen seks måneder.

– Jeg blir med Senergy på et veldig spennende tidspunkt, og ser fram til å forsterke den norske tilstedeværelsen via operasjoner i Oslo og gjennom tett samarbeid med Stavangerkontoret. Vi skal bli den foretrukne samarbeidspartneren for små og mellomstore oljeselskaper i Osloregionen, sier Linge i en kommentar. Selskapet har allerede avtaler med operatører som Noreco, OMV, GdF Suez og Centrica.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger