Publisert 4. februar 2000

Shell har signert en kontrakt verdt over ti millioner kroner med Metacor for inspeksjonstjenester knyttet til overflatebehandling i Nordsjøen.

Kontrakten gjelder inspeksjonstjenester på alle Shell installasjoner nord i Nordsjøen, gassinstallasjoner i øst- og vest-Nordsjøen i tillegg til landanlegg i Nederland og nybygg. Kontrakten gjelder i tre år med en opsjon på ytterligere to år.

– Dette er en større kontrakt og er et steg videre mot målet vårt om å bli den ledende leverandøren av overflatevedlikeholdsplanlegging og -styring til operatørselskaper over hele verden, sier Stuart Mortimer, daglig leder i Metacor, i en pressemelding.

Metacor har levert inspeksjonstjenester til Shell siden 2006, og er har tilgang til Europas største pool med inspektører som er godkjent av National Association of Corrosion Engineers (NACE).

– Våre NACE-godkjente inspektører er en unik ressurs, og mange av dem er også kvalifiserte tauoperatører og NDT-inspektører. De blir støttet av prosjektledere og tekniske eksperter med mer enn 60 års erfaring innen overflatebehandling og korrosjon, sier Mortimer.

Metacor har også levert overflatetjenester til blant annet BP, Talisman, BG Group og Taqa.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger