Publisert 4. februar 2000

Norske Shell AS og Leverandørnett Olje og Gass (LOG) utvider sitt samarbeid. LOG skal nå ta seg av Shells leverandørkommunikasjon, seminarer og infomøter i Norge.,LOG og Shell har samarbeidet siden mai 2005; et samarbeid som i sin tid sprang ut fra LOGs samarbeid med Norsk Hydro om informasjonsspredning knyttet til Ormen Lange-prosjektet.

LOG skal nå samkjøre all kommunikasjon mellom Shell og norsk leverandørindustri, informasjonsformidling mellom Shell og leverandørene samt gjennomføring av ulike typer seminarer og informasjonsmøter. I tillegg skal LOG gjennomføre en leverandørkartlegging i Midt-Norge og Nordland; en jobb de tidligere har gjennomført i Møre og Romsdal. Dette for å gi Shell en bedre oversikt over hvem som tilbyr hvilke tjenester.

– Dette gir oss mulighet til fortsatt å gi medlemsbedriftene en best mulig informasjonsplattform som igjen forhåpentligvis gir seg utslag i kontrakter og oppdrag for våre medlemsbedrifter, kommenterer LOGs daglige leder Anne Grete Beinnes

LOGs nettportal, www.oil-and-gas.net, skal nå tilpasses for å gjøre det lettere for leverandørindustrien å få en oversikt over Shells aktiviteter.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger