Sikkerhetspris til DeepOcean

Publisert 22. november 2013

DeepOcean har mottatt ”Key Supplier Safety Award 2013” –prisen av BP for sitt sikkerhetsarbeid.

Prisen ble overlevert på BPs årlige forum for strategiske leverandører i Aberdeen, med representanter fra nær 70 selskaper som deltakere på forumet. DeepOcean var en av fem selskap som mottok pris for sitt arbeide. Fartøyene ”Deep Vision” og ”Rem Forza,” med prosjektledelse fra DeepOcean AS kontoret og offshore basen i Haugesund , har deltatt i prosjektet for BP i år.

– DeepOcean er en tre SCIRM kontraktører som leverer tjenester innen struktur og rørledningsinspeksjon, samt ad-hoc SCIRM intervensjonstjenester I UK og Norge. DeepOcean bør anerkjennes for vesentlige forbedringer i sitt arbeide for sikre offshore operasjoner. Gjennom implementering av en sikkerhetsforbedringsplan i 2012 har selskapet blant annet forbedret løftesikkerhet, prosjektsikkerhetsorienteringer, HMS støtte i felt og sikkerhetskontroll hos underleverandører. Kommunikasjonen av sikkerhetsforventningene innen selskapet er også forbedret. Kontinuerlige sikkerhetsforbedringer er oppnådd i 2013 gjennom DeepOcean sine egenutviklede sikker atferd program, proaktivt engasjement for ROV lekkasjereduksjoner og økt antall og kvalitet på sikkerhetsobservasjoner, sier Regional President, Trevor Garlick, i BP North Sea i en melding i forbindelse med utdelingen.

– Denne prisen anerkjenner DeepOcean sitt fokus på sikkerhet i alle våre operasjoner. Vårt «ACT for safety» program er introdusert i hele vår organisasjon og anerkjennelsen bekrefter at riktige Holdninger (Attitude), Mot (Courage) og Lagarbeid (Teamwork) virkelig kan gi topp sikkerhetsresultater. Dette er virkelig en flott pris og anerkjennelse for våre ansatte, sier Bart Heijermans, DeepOceans CEO i en kommentar.

Karl Magnus Minge, Prosjektdirektør i DeepOcean AS, mottok Key Supplier Safety Award 2013 på vegne av selskapet.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger