Publisert 4. februar 2000

Mens første kvartalsproduksjonen er tilbake på riktig spor, gikk hele to tredjedeler av selskapets letekostnader til å finne en tørr brønn på Frusalen.

Noreco lette for 123 millioner norske kroner i årets første kvartal, men to tredjedeler av disse kronene gikk rett til den tørre brønnen på Frusalen prospektet i Norskehavet. Totale driftsinntekter endte på 481 millioner kroner, dette ligger noe høyere enn tilsvarende tall for første kvartal i fjor.

Resultat etter skatt for selskapet endte på et underskudd på 21 millioner kroner, i motsetning til – 87 millioner fra forrige kvartal.

Back on track
Selskapets oljeproduksjon er tilbake på riktig kurs etter at alle feltene nå er i gang igjen. Produksjonen fra Siri er i derimot ikke helt på topp på grunn av kapasitetsproblemer for gasshåndtering på Siri-plattformen etter oppstarten av Nini øst. I årets første kvartal produserte selskapet 11.375 fat oljeekvivalenter per dag, dette var dobbelt så mye som i fjerde kvartal i 2009.

Selskapet melder at leteprogrammet for i år er uendret, men at riggtilgjengelighet vil bli avgjørende for når hver enkelt brønn starter opp.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger