Publisert 4. februar 2000

Terje Riis-Johansen tar turen til Barentshavkonferansen i april, og skal bruke tilbakemeldingene fra konferansedeltakerne i arbeidet med ny petroleumsmelding.

Olje- og energiminister Terje Riis-Johansen skal tilbringe et par aprildager i Hammerfest for å delta på Barentshavkonferansen, og for å få innspill til den nye petroleumsmeldingen som står for døren. Riis-Johansen har også tidligere vært flere steder i landet for å spørre bransjen om hav som bør være med i en slik melding. Det er ikke kommet ny petroleumsmelding siden Bondevik 2 regjeringen.

– Når olje- og energiministeren velger å legge samråd med petroleumsbransjen i tilknytning til Barentshavkonferansen, tyder det på at konferansen er i ferd med å etablere seg som en viktig møteplass, sier direktør for konferansen, Trond Baardsen i en pressemelding.

Ministeren skal også bidra med et innlegg under samlingen. Foredraget vil ta for seg viktige satsingsområder innenfor petroleumsvirksomheten, og hvordan petroleumsmeldingen kommer til å ta for seg utfordringene i nord for oljenæringen.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger