Publisert 4. februar 2000

Bazeport skal stå for underholdningssystemet sitt på Skarv, Valhall og Ula. Det betyr både tv, radio og video for de ansatte på installasjonene.

– For Baze Technology, og vår salgs og leveransepartner Intelecom er dette enda en anerkjennelse av den suksessen vi har opplevd med Bazeport de siste to årene, forteller forretningsutvikler i Baze technology, Thorstein Rinker.

Det såkalte infotainment-systemet er allerede i ferd med å bli installert på de tre BP-installasjonene, og alt skal stå klart i løpet av 2011s første halvår.

– Det veldig spennende at denne kontrakten også inkluderer levering av vårt nye inneholdsservice, denne har filmutleie og musikkbestilling, forteller Rinker.

Den første leveransen skjer på verftet i Sør-Korea hvor Skarv FPSOen er i ferd med å ferdigstilles. De tre enhetene som nå får underholdningstilbud på plass vil ha en del felles innhold, noe som gjør det til den største installasjonen av infotainment i norske farvann.

Fra før har blant annet arbeidere i Solstad Offshore og i Subsea 7 fått tilgang til Bazeport Technology sitt underholdningssystem.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger