Publisert 4. februar 2000

Styret i TTS Marine foreslår for generalforsamlingen at selskapet skifter navn, og har også funnet en kandidat til å etterfølgere styremedlem Birger Skeie, som døde i august.

Birger Skeie døde i slutten av august i år , og var en viktig person i offshoremiljøet på Sørlandet.

Ung men erfaren

TTS Marine var et av selskapene i Skeies styreportefølje, og nå har valgkomiteen i selskapet pekt ut Trym Skeie som Birger Skeies etterfølger. Han er i familie med både Birger og Bjarne Skeie, og det er nettopp Bjarne Skeie som foreslår for TTS Marine at Trym Skeie kan overta i styret.

Trym Skeie er 30 år og en av grunnleggerne bak Skagerak Venture Capital. Han har tidligere jobbet hos Kistefos Venture Capital, og har også hatt styreverv og aktiv deltakelse i selskaper som Sinvest, Premium Driling, Venture Drilling og Wellquip.

Navneskifte

I forkant av den ekstraordinære generalforsamlingen hvor Trym Skeies kandidatur skal vurderes, har det også blitt foreslått en navneendring på TTS Marine.

– Fra 1. oktober er TTS organisert i tre divisjoner, Marine, Energy og Port & Logistics. På bakgrunn av at TTS nå opererer i flere sektorer enn den marine sektoren og at ett av datterselskapene heter TTS Marine Cranes AS er ikke lenger TTS Marine ASA dekkende navn på morselskapet, skriver styret i innkallingen til generalforsamlingen, og foreslår TTS Group ASA.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger