Publisert 4. februar 2000

En majoritetsgruppe av obligasjonseiere i Skeie Drilling and Production har avvist restruktureringsforslaget til selskapet, men styret vil fremme forslaget likevel, og kjemper mot konkurs.

Selskapet har tre rigger under bygging ved Keppel FELS. Selskapet har foreslått å restrukturere selskapet, men selskapets obligasjonseiere har altså forkastet restruktureringsforslaget. Selskapet ser seg likevel nødt til å gjennomføre restruktureringen for å sikre selskapets likviditet.

Selskapet har nemlig frister på flere innbetalinger til Keppel FELS for de forskjellige riggene i slutten av mai og begynnelsen av juni, og ingen av disse har foreløpig blitt betalt på grunn av mangel på likvide midler.

Selskapet skriver i en melding at de håper på å få ja fra et kvalifisert flertall, tilsvarende to tredjedeler, fra obligasjonseierne for å unngå konkurs.

– Skeie Drilling and Production tror at en konkurs vil være den dårligste utveien for både aksjonærer og obligasjonseiere, og vil vesentlig redusere utbyttet for obligasjonseierne sammenlignet med hva en restrukturering vil gjøre, skriver styret.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger