Slutter i NCE Subsea

Publisert 24. september 2013

Trond Olsen slutter som administrerende direktør i NCE Subsea til fordel for stillingen som president i Clampon Inc.,- Jeg har vært veldig heldig som har fått hatt stillingen som administrerende direktør i en av de mest fremtredende subseaklyngene i verden i mer enn syv år, sier Olsen.

– Det har vært den mest krevende og faglige utfordringen i livet mitt.

Trond Olsen fortsetter som administrerende direktør i NCE Subsea til slutten av 2013. Innen 1. januar vil han innta sin nye stilling i Clampon, og innen sommeren 2014 skal han flytte sammen med sin familie til Houston, og ta stillingen som president i Clampon Inc.

– Det er med stolthet jeg ser tilbake og ser endringen og utviklingen i klyngen siden NCE Subsea ble etablert i 2006. Klyngen har vokst og modnet, og har fått en global posisjon som en verdensledende subseaklynge. Jeg har likt å jobbe med klyngepartnerne og –medlemmene, tilknyttede organisasjoner og våre internasjonale kontakter.

– Dette er åpenbart et stort tap for oss, men vi setter pris på at Trond Olsen har blitt tilbudt en mulighet han ikke kan avslå. Vi er svært fornøyd med resultatene som er oppnådd i NCE Subsea under hans ledelse, sier Tove Ormevik, på vegne av styret i NCE Subsea.

– Takket være fremragende resultater under Trond Olsens ledelse, er vi i en god posisjon til å bli en del av «Global Centres of Expertise» program nylig lansert av nærings- og handelsminister, Trond Giske, sier Ormevik.

Jakten på den neste administrerende direktør i NCE Subsea starter umiddelbart.

– Jeg er sikker på at NCE Subsea vil trives og utvikle seg videre under ny ledelse, sier Olsen.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger