Slutter som rådgiver for Borten Moe

Publisert 6. februar 2013

Politisk rådgiver i Olje- og energidepartementet Ivar Vigdenes slutter i sin stilling uten å vite hva han skal videre.,Ivar Vigdenes slutter som politisk rådgiver. Dette melder Olje- og energidepartementet i dag.

– Med sine 36 måneder og 12 dager i vervet er Vigdenes den politiske rådgiveren som har sittet lengst i OED, skriver departementet i en melding.

– Det har vært den mest givende tiden i livet mitt. Nå har tiden likevel kommet for å gjøre andre ting, sier Ivar Vigdenes i meldingen.

Ifølge OED har han ingen umiddelbare planer, utover å gjenoppta vervet som kommunestyrerepresentant i Stjørdal.

I slutten av 2012 ble det en god del støy rundt Vigdenes sin person. Dette kom i etterkant av at Senterungdommens leder, Sandra Borch tok opp SP-leder Liv Signe Navarsetes lederstil. Ifølge Nationen skal dette ha endt med en intern maktkamp mellom Borten Moe og Navarsete, der den politiske rådgiveren Vigdenes skal ha vært sentral. Ifølge Dagens Næringsliv og VG skal Navarsete også ha sagt at Vigdenes måtte gå.

Senterungdommens leder Sandra Borch sier at hun forstår det blir spekulasjoner rundt dette, men vil ikke kommentere dette noe ytterligere.

– Det jeg kan si er at det er et tap for oss. Ivar er i realiteten en senterungdom og har alltid stilt opp. Men vi har respekt for at han vil gjøre noe annet, sier hun til Petro.no.

Siste fra forsiden

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger