SolidTech med Halliburton-kontrakt

Publisert 13. mars 2013
Solid Offshore Technology, SolidTech, har inngått en kontrakt med Halliburton på inspeksjon av completion tools.

,

– Som følge av denne kontrakten vil SolidTech etablere en lokal organisasjon i Stavanger-regionen, i nærheten av baseområdet på Tananger for imøtekomme behovene til både Halliburton og andre kunder i området, skriver selskapet i en melding.

Etablering i Stavanger har vært en strategisk målsetning for selskapet, og da er det veldig hyggelig at vi får til dette i sammenheng med en spennende og omfattende kontrakt med Halliburton, sier salgsleder Thomas Husvæg.

– Vi er godt i gang med lokal rekruttering med flere lokale nyansettelser, og har sikret oss attraktive lokaler sentralt på Forus. Ambisjonen er at vi skal støtte offshore aktiviteter fra Kristiansund, rigg-markedet fra Bergen og onshore markedet i Stavanger. Sistnevnte med et klart fokus på boreutstyrssegmentet.

– Vi er allerede underveis med inspeksjonsarbeidet hos Halliburton, og har rigget oss opp som en integrert part av deres vedlikeholdsorganisasjon, sier tekniskleder og prosjektansvarlig for Halliburton, Stuart Mackle.

– Vi har bred erfaring med boreutstyr i SolidTech fra et langsiktig samarbeid med flere riggkunder, og har ressurser med høy kompetanse på området. Samtidig ser vi frem til å jobbe tett med Halliburton for å videreutvikle denne kompetanse til å møte de kravene og forventningen som de stiller.

Kontrakten har en varighet på seks år inkludert opsjoner, og arbeidet startet tidligere denne uken. Kontraktsverdien er ikke kjent.

SolidTech, som er en del av det Kristiansund baserte SolidGroup, har i dag 40 ansatte, med hovedkontor i Kristiansund og avdelingskontor i Bergen og nå i Stavanger. De leverer tjenester innenfor teknisk sikkerhet til olje- og gassindustrien med fokus på inspeksjon, boreutstyr, løftetekniske tjenester, tilkomstteknikk og integrity engineering.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger