Songa tildeler Apply Rig & Modules vedlikeholdskontrakt

(Illustrasjonsfoto: Shutterstock)
Publisert 10. juli 2015

Riggselskapet Songa Offshore tildeler Apply Rig & Modules en forpliktende rammekontrakt for elektroservice og vedlikehold.

– Vi er svært fornøyde med at Songa Offshore valgte oss som samarbeidspartner til denne kontrakten, sier Administrerende Direktør i Apply Rig & Modules, Peter Nygaard Andersen, i en pressemelding.

Avtalen dekker alle elektro-, automasjon- og telecom-systemer på Songa sine rigger og har en varighet på fem år, inklusiv opsjon på to år.

Apply: En tillitserklæring fra Songa

– De seneste årene har vi hatt et utstrakt samarbeid med Songa Offshore, og det at Apply Rig & Modules ble valgt, opplever vi som en tillitserklæring på at vi har gjort en solid jobb sammen med Songa Offshore over tid, sier Nygaard Andersen, og legger til:

– Samtidig viser vi oss som konkurransedyktige i et tøft marked hvor omstilling, effektivisering og kostreduksjon er nøkkelord. Songa Offshore vil i løpet av kort tid bli en av de største aktørene på norsk sokkel med sine rigger og da er det hyggelig å være en del av det.

Oppstart på kontrakten sparkes i gang umiddelbart, ifølge selskapet.  Apply Rig & Modules er en del av Apply-gruppen, en ledende leverandør av tjenester og teknologiprodukter for olje- og gassindustrien.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger