Publisert 4. februar 2000

Scana Steel Stavanger har sikret seg en kontrakt med Bardex Corporation som lager fortøyningsutstyr og lastesystemer. Kontrakten er verdt 16 millioner kroner, og er den første mellom de to selskapene.,Bardex Corporation har base i California i USA, og kontrakten er på leveranser av ankerutstyr til offshoreinstallasjoner på USAN-feltet i Nigeria.

Scana etablerte seg i fjor i Houston, og ser på denne kontrakten som en bekreftelse på at etableringen begynner å bære frukter.

– Etableringen Scana gjennomførte i Houston i fjor og godt arbeid fra Scana Steel Stavanger, har gjort at vi har fått etablert et kontraktsforhold med Bardex Corporation. Jeg har stor tro på

ytterligere leveranser til Bardex fremover. For Scana Steel Stavanger innebærer dette at vi ser de første resultatene av omstillingstiltakene vi gjennomfører. Mer offensivt salgsarbeid, kombinert med kortere gjennomløpstider og enda større fokus på kvalitet i produksjonen, er nødvendige tiltak for å sikre at vi har et konkurransekraftig stålselskap også i Norge, sier konsernsjef i Scana Industrier ASA, Rolf Roverud, i en børsmelding.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger