Publisert 4. februar 2000

Det Oslo Børs-registrerte konsernet Bjørge har nå blitt til Stream og Align. Oppdelingen skjer for å rendyrke kjernevirksomheten.

Like før nyttår ble det tidligere konsernet utfisjonert til to selskap, med støtte fra eierne Hitec Vision og Converto Capital.

– Restruktureringen har gitt oss større fleksibilitet og gjort det mulig å rendyre kjernevirksomheten i de ulike delene av virksomheten. Vi vil effektivt utnytte de vekstmulighetene vi ser framover og har ambisjoner om å ta en ledende posisjon i markedet. Målet er at dette skal komme våre kunder, leverandører, ansatte og eiere til gode, sier Steinar Aasland, konsernsjef i Stream, i en pressemelding.

Stream er leverandør av ventiler og instrumentering til energi- og offshoresektoren, mens Aligns kunder er både oljeselskap og oljeserviceindustrien. Selskapet forsyner kunder med produksjons- og sikkerhetskritiske løsninger til olje- og gassindustrien samt maritim industri.

– Align har som følge av fisjonen spisset sin forretningsmessige satsing. Vi ser et betydelig potensial for videre verdiskapning gjennom organisk og strategisk vekst, sier Erik Christensen, konsernsjef i Align, i en pressemelding.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger