Publisert 4. februar 2000

IKM Hvacsolutions AS er tildelt en kontrakt av Statoil som innebærer engineering, fabrikasjon, testing og installasjonsarbeid på Statfjord C.

Kontrakten sikrer full sysselsetting i selskapets kjøleavdeling i lang tid og øker behovet for flere medarbeidere, både operativt og administrativt.

Kontrakten innebærer engineering, fabrikasjon, testing og installasjonsarbeid på Statfjord C. Det er utfasing av R-22 som er hovedoppgaven i kontrakten.

Oppstart er i september 2012, mens varigheten er noe usikker. Innkjøp av utstyr og varer vil begynne denne uken.

– Tildelingen viser at vi er konkurransedyktige også på dette segmentet av faget, og vi ser frem til et konstruktivt samarbeid med Aibel på dette prosjektet, sier daglig leder Kenneth Abrahamsen i IKM Hvacsolutions AS.

Aibel utfører jobben på oppdrag fra Statoil. Det har vært ett langt hektisk, profesjonell og konstruktivt tilbudsarbeid men mange utfordringer .

– IKM Hvacsolutions vil arbeide integrert med Aibels personell gjennom alle faser av prosjektet. Det er en stor fordel å samarbeide med en leverandør som er familiær med Aibels rutiner og organisasjon i slike prosjekter som skal utføres Offshore, sier Jarle Angelsen, prosjektleder i Aibel.

– I tillegg så har også IKM Hvacsolutions sikret seg flere mindre kontrakter med operatørselskaper i de siste månedene, dette ser vi på som en annerkjennelse i markedet og vi vil fortsette å jobbe tett sammen med våre oppdragsgivere for felles suksess i prosjektene, sier Kenneth Abrahamsen.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger