Publisert 4. februar 2000

Statoil benytter seg av opsjoner i rammekontrakten med AGR for styring av vedlikehold. Forlengelsen er verdt 40 millioner kroner over tolv måneder.

AGR Field Operations vil blant annet stå for planlegging av overflate- og isoleringsvedlikehold på alle Statoils 44 landanlegg og offshore-installasjoner i Norge og på kontinentalsokkelen, melder leverandørbedriften i en pressemelding.

– Denne forlengelsen gir oss muligheten til å fortsette det eksisterende samarbeidet mellom AGR Field Operations og Statoil på alle deres enheter i Nordsjø-regionen. Vi ser på forlengelsen som en bekreftelse fra Statoil på at produktene og tjenestene våre er verdifulle i deres forvaltning av teknisk tilstand på deres installasjoner, sier åge Landro, Executive Vice President i AGR Field Operations.

AGR skal benytte sitt proprietære SOLV TM -konsept, som er deres merkevare innen vedlikeholdstyring. Konseptet har hatt sterk vekst i 2011, i form av nye kunder i Nordsjøen, Mexicogolfen og Brasil.

Den originale rammekontrakten ble først inngått i november 2008. Inkludert gjenværende opsjoner er kontraktens totale verdi på 300 millioner.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger