Statoil-kontrakt til Metric

Publisert 18. januar 2013

Metric AS har signert en rammeavtale med Statoil på Uninterruptible Power Supply (UPS).,Avtalen har en varighet på tre år, med opsjoner om forlengelse. Kontrakten gjelder leveranser og service på anlegg både on- og offshore.

– Vi er selvfølgelig veldig fornøyd over rammeavtalen vi nå har skrevet med Statoil, og syntes det er flott at de ønsker oss som leverandør av kritiske komponenter og systemer. Å bli utvalgt anser vi som et kvalitetsstempel, og å få Statoils tillit øker vår anseelse i markedet, sier Trond Jorfall, administrerende direktør i Metric AS.

Avtalens omfang
Rammeavtalen gjelder levering av UPS systemer til Statoil sine anlegg, både offshore og onshore. Videre inngår alt av tilbehør til UPS, software, batterier, batteribanker, reservedeler, installasjon, opplæring, service, vedlikehold og 24 timers telefonsupport. Rammeavtalen vil bli benyttet i konkurranse ved greenfield og brownfield prosjekter.

Rammeavtalen setter en rekke forutsetninger Metric AS må etterleve som samarbeidspartner.

– Statoils høye krav til sine leverandører ser vi ingen problemer med å etterfølge. Det å arbeide under tøffe krav er vår hverdag. Det at våre kunder har høye standarder sørger for at vi alltid må ha fokus på rett sted, og virker som en kvalitetssikring av alle våre leveranser og prosesser internt, sier Jorfall.

Siste fra forsiden

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger