Publisert 15. februar 2006

Onsdag åpner Norges utenriksminister og representanter for Murmansk Oblast Hydros nye leverandørsenter i Murmansk.,– Representasjonskontoret være til stor praktisk nytte logistikkmessig i forbindelse med boringen på brønn nummer sju på Shtokman-feltet. Murmansk vil være sentral i utviklingen vi ser kommer innenfor petroleumsvirksomhet i den russiske delen av Barentshavet. Vi ønsker å bidra positivt inn i forhold til denne utviklingen. Derfor er det naturlig for Hydro å slå rot i Murmansk, sier lederen for Hydros Shtokman-prosjekt Bengt Lie Hansen.

Etableringen av Hydros leverandørutviklingssenter ”Intershelf” i Murmansk er en oppfølging av en intensjonsavtalen Hydro inngikk med guvernøren i Murmansk Oblast 16. november 2005.

Tre universiteter i Russland er nå også med i en samarbeidsavtale med Hydro. Stipendprogrammet i dette samarbeidet tar sikte på å koble norsk offshore-erfaring med russisk akademisk ekspertise innenfor olje og gass for å forberede Nordvest-Russland på framtidig petroleumsutbygging i den russiske delen av Barentshavet.

Siste fra forsiden

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger