Subsea Valley: – En fantastisk utvikling

Publisert 2. mai 2013

Subsea Valley konkluderer med suksess på årets messe, og en undersøkelse de har gjort viser at 92,5 prosent av de besøkende vil komme tilbake neste år.,

– Godordene var mange, både blant besøkende, konferansedeltagere og utstillere, under og etter de hektiske dagene med Subsea Valley konferanse og utstilling i Telenor Arena 10. og 11. april, skriver Subsea Valley i en melding i dag.

LES OGSÅ:

Subsea Valley: Vi er mer enn fornøyd

– Dette må være lyden av suksess

Petro.no har tidligere meldt at arrangøren av konferansen har vært fornøyd med utviklingen, blant annet etter mer enn en dobling i antall utstillere. Nå viser Subsea Valley til en undersøkelse de har gjort blant deltakerne.

Fornøyde deltakere
– En fersk Questback-undersøkelse med mer enn 500 respondenter bekrefter den store graden av fornøyde deltagere. Og den er enda større enn hva den var under fjorårets konferanse, sier daglig leder i interesseorganisasjonen Subsea Valley, Erik Jølberg.

– Hele 92,5 prosent av de besøkende svarer at de vil komme tilbake til neste arrangement. Også foredragsholderne likte seg godt på den største møteplassen for oljebransjen på Østlandet. Bare en av de 20 som svarte ønsket ikke å komme neste gang, forteller Jølberg.

97 prosent vil tilbake
På konferansesiden av Subsea Valley har man siden året før også fått en holdningsendring, skal vi tro Jølberg.

– Konferansedeltagere er den gruppen som viser størst fremgang. I 2012 svarte nær en tredel at de ikke ville komme tilbake. Til neste år blir frafallet bare 10 prosent, skal vi tro svarene fra konferansedeltagerne, og i den gruppen er frafallet redusert med hele 65 prosent. Flere og dyktigere foredragsholdere kan være noe av forklaringen på de gode tallene, heter det i meldingen.

– Med få unntak vil også utstillerne komme tilbake ved neste korsvei. I 2012 var det 94 prosent som svarte ja. I år svarte nesten 97 prosent at det også ville være aktuelt med deltagelse i 2014. Fantastiske tilbakemeldinger, fastslår Erik Jølberg.

Han mener videre at å flytte messen fra Stavanger til Bærum, var viktig.

– Rekker både båtpuss og middag
– I 2011 måtte vi til tider ha en lett provoserende tone for å få oppmerksomhet. Blant annet det å ville flytte oljemessen fra Stavanger til Østlandet fanget alles interesse. Nå er det nok å konstatere at Østlandet endelig har fått sin egen oljemesse med foredrag og konferanse på høyt nivå samtidig som utstillingsdelen ble nesten 3-doblet fra 2012, fastslår Erik Jølberg.

– Oljeinteresserte i Østlandsområdet kan nå sjekke inn på Fornebu, spare både tid, flybilletter og overnattinger og få faglig oppdatering i stedet for å dra til andre deler av landet og utenlands. Og de ivrigste rekker både båtpuss og middag hjemme med familie og kjente hvis det står på programmet, avslutter Jølberg.

Subsea Valley opplyser at man allerede er i god gang med neste års messe.

Siste fra forsiden

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

+

Vår plusser på borekampanjen med enda en letebrønn i Barentshavet

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger