Publisert 4. februar 2000

Ocean Installer har med hell fullført undersøkelses/kartleggings- og intervensjonsarbeid på Balder-feltet på oppdrag fra ExxonMobil Exploration & Production Norway AS.

Arbeidet ble utført i henhold til plan i mai 2012 og ble gjennomført i samsvar med Ocean Installers standarder og krav for HMS og kvalitet, melder selskapet.

Jobben omfattet inspeksjon og vedlikehold av undervannskontrollsystemet på Balder-feltet og Ocean Installer benyttet det langtidskontraherte fartøyet «Normand Clipper» til oppdraget. Dette var det første prosjektet gjennomført fra «Normand Clipper» etter at Ocean Installer tok over fartøyet 1. mai. Det var også Ocean Installers første offshore-jobb i den norske sektoren av Nordsjøen.

-Vi er svært fornøyd med at vår første jobb i den norske sektoren av Nordsjøen er vel gjennomført og at klienten er tilfreds. Vi bekrefter herved at vår voksende organisasjon opererer og leverer i henhold til de høyeste profesjonelle- og HMS-standarder, sier Steinar Riise, Administrerende Direktør i Ocean Installer.

Balder -feltet ligger i blokkene 25/10 og 25/11 i den norske sektoren av Nordsjøen, omtrent 190 km vest for Stavanger. Vanndybden er på 125 m.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger