Publisert 4. februar 2000

Swire Oilfield Services investerer 445 millioner kroner i løpet av 2011, og 180 millioner av disse investeres i Nordsjøvirksomheten til containerselskapet.

UTVIDER: Swire utvider sine lokale i Aberdeen og
sprøyter mer penger inn i sin Nordsjø-
virksomhet. (foto: HENRIK ARNESTAD SALTHE)

Swire leier ut containere og andre beholdere til offshoreselskaper. Selskapet har sitt hovedkvarter i Aberdeen, men har også omfattende virksomhet på norsk sokkel. Selskapet skal nå begynne byggingen av et nytt hovedkvarter i Altens utenfor Aberdeen, og selskapet har god tro på fremtidsutsiktene for selskapet.

– Selv om det er en del usikkerhet knyttet til Nordsjømarkedet, blant annet på grunn av skatteøkningen på britisk sokkel, presenterer den internasjonale energiindustrien store muligheter for å utvide selskapets globale markedspenetrering, sier Rupert Bray, oeprasjonsdirektør i Swire Oilfield Services.

– Det er for tiden stor etterspørsel etter sikre, stabile og internasjonalt anerkjente offshorecontainere av høy kvalitet over hele verden. Som den største globale tilbyderen av slike enheter og tilknyttede tjenester, har Swire både ressursene og viljen til å investere i vekst og hjelpe offshoreindustrien med å nå sine mål innenfor sikkerhet, produktivitet og kvalitet, legger han til.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger