Technip-kontrakt til Eidesvik og Reach

Publisert 25. november 2014

Eidesvik Offshore og Reach Subsea har sammen inngått kontrakt med Technip i Norge.,Eidesvik Offshore og Reach Subsea har i partnerskap har inngått endelig kontrakt med Technip i Norge.

Reach vil utføre kontrakten ved bruk av Eidesvik Offshores nybygg «TBN Eidesvik Neptun,» utstyrt med Reach sine ROVer, og bemannet med marint personell fra Eidesvik og ROV-personell og ingeniører fra Reach.

– Vi er veldig fornøyd med at samarbeidsavtalen med Eidesvik Offshore har gitt resultater i form av kontrakter såpass raskt. Dette er for oss en bekreftelse på at vi evner å skape løsninger for våre kunder ved å kombinere rett fartøy med godt utstyr, understøttet av vår høyt kvalifiserte organisasjon, sier Jostein Alendal, konsernsjef i Reach Subsea ASA.

«TBN Viking Neptun» er Eidesviks hittil største satsing innen subseamarkedet, og skipet anses for å være blant de aller ypperste i dette markedet. Ifølge selskapet har det vært høyt fokus på miljøvennlige løsninger, og skipet er godt forberedt på å møte fremtidens strenge miljøkrav også i sårbare områder som arktiske farvann.

– Dette er en milepæl for selskapet, og vi er stolte av at Technip, en av verdens største undervannsentreprenører, har vist oss denne tilliten. Vi tror dette kan danne grunnlag for et langsiktig og godt samarbeid mellom våre selskaper, sier Jan Fredrik Meling, konsernsjef i Eidesvik Offshore.

Den faste delen av kontrakten er 110 dager pluss flere opsjoner, med oppstart i mars 2015.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger