IKM Instrutek AS kjøper bergensbedrift

(Illustrasjonsfoto: Shutterstock)
Publisert 21. april 2015

NavCom AS og IKM Instrutek AS har inngått avtale om å fusjonere NavCom AS i IKM Instrutek AS.

Ifølge en melding fra IKM har dette vært en prosess som har pågått over tid, hvor begge parter nå syntes tiden nå var inne for å løfte sitt potensiale ytterligere ved å slå seg sammen. «Selskapene har mange likheter, og begge parter har stor tro på gode fremtidige synergier. Selskapene kan nå komplettere og styrke sin kompetanse for å levere enda bedre kvalitet, bredde og kompetanse til maritime kunder, og ikke minst for viktige leverandører,» heter det i meldingen.

 Styrket bedrift

Avtalen ble signert 20.04.15 av Ståle Kyllingstad og Knut Frantzen der fusjonen trer i kraft umiddelbart. Det overtagende selskap vil være IKM Instrutek AS som nå vil samlokalisere sin maritime avdeling, samt avdeling for tilstandskontroll i Bergen til det eksisterende kontoret til NavCom AS i Laksevåg.

Det fusjonerte selskapet vil få en betydelig kundeportefølje og begge parter er enige om at en sammenslått virksomhet vil stå langt sterkere til å møte de utfordringer som det forventes i markedet fremover. Sammenslutningen innebærer en bredere tilstedeværelse i markedet, som innebærer at selskapet blir enda bedre i stand til mer effektivt å betjene kunder over hele verden.

 NavCom – det offisielle avdelingsnavnet

IKM Instrutek AS beholder navnet NavCom som registrert varemerke som vil markedsføres. Dette vil f.o.m. fusjonen være det offisielle navnet på IKM Instrutek`s maritime avdeling. Begge parter sier de «har stor tro på denne satsningen, og er sikre på at ansatte, kunder og leverandører skal oppleve positive synergier i det videre samarbeidet.»

Siste fra forsiden

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

+

Vår plusser på borekampanjen med enda en letebrønn i Barentshavet

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger