Kværner Verdal AS med kontrakt til AVEVA Bocad

Kværner Verdal(Foto: Kværner.com).
Publisert 29. september 2015

Kværner Verdal AS  har valgt AVEVA Bocad Steel™ og AVEVA Bocad Offshore™ for prosjektering og fabrikasjon ved verftet i Verdal melder AVEVA.

Kværner hadde behov for en løsning som var skreddersydd for design av stålkonstruksjoner, og som kunne tilbys som standard hyllevare med god integrasjon mot andre systemer.

Ved å ta i bruk AVEVA Bocad Offshore, vil Kværner dra nytte av en programvare som er spesielt utviklet for å designe, detaljere og produsere alle typer stålkonstruksjoner typiske innen offshoreindustrien. Når disse løsningene for stålkonstruksjoner integreres med Kværners bruk av AVEVA PDMS™, vil de utgjøre en komplett og effektiv 3D-engineering løsning som vil gjøre selskapet i stand til å utføre større og mer komplekse prosjekter med redusert risiko, lavere kostnader, og kortere leveringstid.

Les også: Statoil tildeler Kværner Verdal Johan Sverdrup-kontrakt

Les ogsåShell tildeler Kværner Nyhamna-kontrakt

«Kværner vil dra nytte av en eksepsjonell kombinasjon av sterk prosjektkontroll, høy kvalitet på design og leveranser i prosjekter hvor tidsfrister og budsjetter er avgjørende elementer i businessprosessen», sier Helmut Schuller, EVP Sale (salgsdirektør) AVEVA. «AVEVA Bocad er lett å ta i bruk, noe som gjør at kundene straks kan anvende programmet på nye prosjekter. Alle forbedringer innen engineerings- og fabrikasjonsprosesser vil ha direkte innvirkning på bedriftens resultater. Ved hjelp av AVEVA Bocad vil våre kunder kunne øke sin konkurransedyktighet ved å kunne levere prosjekter av bedre kvalitet til sine oppdragsgivere. Et viktig element for denne avgjørelsen var AVEVA’s evne til å bygge opp langvarige og pålitelige kundeforhold.»

Dave Wheeldon, CTO (tekniskdirektør) hos AVEVA legger til: «En nøyaktig og detaljert design fører til effektiv og feilfri konstruksjon. Dette er et vesentlig punkt for selskaper som Kværner når de skal planlegge og gjennomføre komplekse offshoreprosjekter. Med AVEVA Bocad Offshore på toppen av AVEVA Bocad Steel økes produktiviteten ytterligere ved hjelp av bransjetilpassede funksjoner for de spesifikke behovene som denne utfordrende industrisektoren møter. Aldri har fremtiden for stålkonstruksjoner sett så spennende ut, og AVEVA’s Bocad løsninger er med på å legge til rette for gjennomgripende forandringer i stålkonstruksjons-industrien.»

 

Siste fra forsiden

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

+

Vår plusser på borekampanjen med enda en letebrønn i Barentshavet

+

Aker BP fremskynder oppstart på Tyrving

+

Planlegger å bore inntil to Eirin-brønner i året

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger