Telemark Group kjøper seg opp i TS Group

Publisert 20. august 2014

Overtar 63,37 prosent av aksjene.

Telemark Group kjøper 63,37 prosent av aksjene i TS Group AS som består av selskapene TS Production Partner AS, Technical Support AS og TS-Impro AS.

TS Group leverer tjenester og ressurser innen idriftsettelse, drift og vedlikehold til olje- og gassindustrien. Kompetansestyring og fag-kurs er også en del av gruppens virksomhet. TS Group har rammekontrakter med alle de største operatørene på norsk kontinentalsokkel samt leverandører til disse.

Selskapet ble etablert i 2005, har kontorer i Porsgrunn og Molde og har over 200 ansatte. Forventet omsetning ligger på ca. MNOK 200 i 2014. De tidligere eierne TS Holding AS og MFK Holding AS blir med videre på eiersiden, og lederne av de operative enhetene fortsetter i sine nåværende roller.

– TS Group har en sterk posisjon i markedet og en attraktiv og langsiktig kontraktsportefølje. I tillegg har TS Group gode forutsetninger for å utvikle nye produkter samt å tilby eksisterende tjenester og ressurser inn mot nye markedsområder. Vi ser derfor frem til å ta del i selskapets videre vekst og utvikling innenfor olje- og gass-sektoren, sier påtroppende styreleder Bjarne Moursund i en melding.

Siste fra forsiden

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger