TGS skyter mer i Afrika

Publisert 26. august 2014

1000 nye kvadratmeter med 3D-seismikk offshore Sierra Leone.,TGS annonserer i dag at de skal kjøre en 3D-multiklient-undersøkelse offshore Sierra Leone.

Undersøkelsen har fått navnet «Sierra Leone Block 4A Extension», utgjør rundt 1000 kvadratkilometer med nye 3D-data, som blir lagt til TGS’ eksisterende database som i dag utgjør 6268 kvadratkilometer i Sierra Leone.

– Undersøkelsen utvider vår nåværende databeholdning i et viktig og prospektivt område. TGS har vært aktive i innsamling av data i Vest-Aftika i det siste tiåret, og vi er fornøyd med graden av støtte fra kundene våre for å fortsette investeringen i denne regionen, sier TGS’ Senior VP for den østlige halvkulen, Stein Ove Isaksen, i en pressemelding.

TGS chartrer for anledningen fartøyet «Polarcus Alima». Polarcus bekrefter dette, og melder om at operasjonen vil gå i gang så fort som mulig, med en forventet varighet på omtrent 30 dager. Dataprosesseringen vil bli utført hos TGS, og resultatene skal være tilgjengelig for kunder i første kvartal neste år.

Siste fra forsiden

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

+

Vår plusser på borekampanjen med enda en letebrønn i Barentshavet

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger