Tildelt Equinor-kontrakt – WellConnection etablerer seg i nord
Pressemelding
30. mai 2018
Tildelt Equinor-kontrakt – WellConnection etablerer seg i nord
Pressemelding
30. mai 2018

WellConnection har fått tildelt en rammeavtale med Equinor. Det betyr at WellConnection etablerer operasjon i Hammerfest, og vil ansette flere dette året.

– Gjennom etableringen i Hammerfest forventer vi å ansette opp mot 10 personer, sier Rune Haddeland, CEO i WellConnection Group.

Rammeavtalen går ut på inspeksjon av casing og tubing (OCTG). Når Equinor skal klargjøre en brønn skal vi inspisere og gjøre disse klar for offshore bruk. Dette arbeidet skal utføres i Stavanger og i Hammerfest.

– Vi har hatt denne type business med Equinor siden 2007, men kun i Stavanger og på Mongstad.

Avtalen er på 2 år med opsjon på 2 x 2 år, og vil gi en forventet omsetning på mellom 10 og 15 millioner kroner i året.

For WellConnection betyr rammeavtalene på OCTG at de sikrer seg langsiktig arbeid.

– Dette er en tilbakemelding på at vi både gjør en god jobb og er konkurransedyktige. Det er utrolig kjekt med fornyet tillit, sier Haddeland.

Etableringen i Hammerfest gjør at WellConnection fortsetter å vokse, også geografisk. Nå vil bedriften posisjonerer seg for å bli med på den veksten og positive utviklingen som er forventet i Barentshavet.

– 2018 har begynt bra og første kvartal har vist all time high-aktivitet på flere av våre forretningsområder. I tillegg er det veldig tilfredsstillende å vinne slike viktige kontrakter, avslutter Haddeland.