Tommy Sundt ny CFO i Noreco

Publisert 30. juni 2014

Norwegian Energy Company ASA (Noreco) har ansatt Tommy Sundt som ny finansdirektør. Han starter i selskapet 2. september 2014.,Inntil nylig og i ti år var Tommy Sundt CFO i Rocksource ASA, et olje- og gasselskap som også er notert på Oslo Børs. Sundt har tidligere arbeidet i selskaper innen blant annet forretningsutvikling, gründervirksomhet og investeringer. Tidlig i sin karriere arbeidet han som revisor.

– Vi er svært godt fornøyd med å kunne annonsere at Tommy Sundt begynner i Noreco, og at han kommer om bord så raskt. Det vil sikre en god overgang fra vår nåværende CFO, Ørjan Gjerde, som sa opp for mindre enn fire uker siden, sier Svein Arild Killingland, administrerende direktør i Noreco.

Ifølge Noreco har Tommy Sundt et sterkt finansielt og kommersielt tankesett og bred erfaring og kunnskap om corporate finance, herunder aksjemarkedet og obligasjonsmarkedet, finansiell rapportering, fusjoner og oppkjøp, investorkontakt, restrukturering og forretningsutvikling.

– Jeg ser virkelig fram til å bli del av det jeg oppfatter er et sterkt team i Noreco, og til å engasjere meg i den videre utviklingen av selskapet, sier Tommy Sundt.

Siste fra forsiden

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger