Tratec med COSL-avtale

Publisert 29. oktober 2014

Tratec Offshore Solutions AS har inngått en rammeavtale med COSL Drilling Europe AS for overhaling og klassing av boreutstyr.,Avtalen innebærer at Tratec utfører store deler av arbeidet på boreutstyret på «COSL Pioneer,» som nå er inne for femårsklassing ved CCB.

Tratec har etablert seg innen overhaling av boreutstyr. De skal gi operatører og riggselskaper kostnadsbesparelser, redusert responstid og fleksibilitet til å ta i bruk effektive klassingskonsepter.

– Vi er stolte over å ha inngått denne rammeavtalen med COSL Drilling. Avtalen er en viktig milepæl i vår strategi om å bli et ledende alternativ innen overhaling av boreutstyr. Vi ser frem samarbeidet med COSL, sier daglig leder Teddy Teisrud i Tratec Offshore Solutions.

Tratec-selskapene har levert avanserte systemer og tjenester til boreutstyr siden tidlig på 1980-tallet, og besitter med dette kompetanse innen alle sentrale fagdisipliner. På «COSL Pioneer»-prosjektet er om lag 50 serviceingeniører fra alle Tratec-selskapene involvert, og tjenestene som leveres er blant annet prosjektledelse, mekanisk, hydraulikk, tilkomstteknikk, NDT, elektro og automasjon/commissioning.

Tratec Offshore Solutions har flere riggselskap på kundelisten. Selskapet har blant annet en treårig rammeavtale med Maersk Drilling, og har i kraft av denne gjennomført overhaling og SPS på boreriggene «Resolute,» «Resilient» og «Resolve» de siste to årene.

Siste fra forsiden

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

+

Vår plusser på borekampanjen med enda en letebrønn i Barentshavet

+

Aker BP fremskynder oppstart på Tyrving

+

Planlegger å bore inntil to Eirin-brønner i året

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger