Publisert 3. juli 2018

DeepOcean har blitt tildelt en betydelig kontrakt for utførelse av marine operasjoner på Equinors Troll Fase 3 prosjektet i Nordsjøen.

Tildelingen omfatter prosjektledelse, ingeniørtjenester, innkjøp, fabrikasjon og offshore installasjonsaktiviteter. Offshorearbeidet omfatter installasjon av to integrerte brønnrammestrukturer og manifolder, to fundamentstrukturer og PLEMer, installasjon av spooler, legging av MEG-linje og umbilical, oppkobling og igangkjøring.

Prosjektet teamet vil jobbe ut fra DeepOceans kontorer i Haugesund og Stavanger. Offshore operasjonene vil bli utført i 2019, 2020 og 2021.

DeepOceans kommersielle direktør for Subsea Services, Rolf Ivar Sørdal, sier: «DeepOcean jobber hardt for å utvikle innovative og kostnadseffektive måter å utføre subsea konstruksjonsprosjekter på. Troll Fase 3 er en perfekt match for DeepOcean som selskap og til vår moderne flåte av subsea konstruksjonsskip. Dette har vært et target prosjekt for oss, og vi er svært stolte av tilliten Equinor viser ved å tildele oss jobben. DeepOcean ser frem til å samarbeide med Equinor og utføre dette prosjektet på en profesjonell og sikker måte.»

Siste fra forsiden

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

+

Vår plusser på borekampanjen med enda en letebrønn i Barentshavet

+

Aker BP fremskynder oppstart på Tyrving

+

Planlegger å bore inntil to Eirin-brønner i året

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger