TS Group forlenger Nyhamna-avtale

Publisert 17. februar 2021

TS Group er tildelt en langsiktig rammeavtale for Provision of Site Support Services på Nyhamna. Avtalen er inngått med A/S Norske Shell på vegne av operatøren Gassco. Avtalen strekker seg til oktober 2024 med opsjoner på ytterligere fire år. Selskapene viderefører med dette det langsiktige samarbeidet på Nyhamna.

– Fremfor alt er dette en inspirerende tillitserklæring til TS Group og våre ansatte, sier Kontrakts & Kommunikasjonsdirektør Stine Setsaas. Avtalen er strategisk viktig og vi befester vår posisjon som lokal leverandør mot Nyhamna.

TS Group har hatt kontinuerlige leveranser til Nyhamna siden 2006.

– Vi har bidratt under utbygging, i drift og prosjektfaser. I høyaktivitetsperioder har over 50 årsverk vært tilknyttet anlegget. Nyhamna har vært en viktig del av vår historie og våre medarbeidere ser frem til å videreføre dette i fremtiden. Ved slike tildelinger retter vi en stor takk til de som har sørget for kvalitet i leveransen våre over lang tid. Vi er stolt over at vi nok en gang evner å kultivere vår konkurransedyktighet i et utfordrende marked uttaler Konsernsjef i TS Group, Morten Walde.

– Denne type kontinuitet og langsiktige samarbeidsavtaler er svært viktig for videreutvikling av TS Group, og det spekteret av tjenester selskapet tilbyr. Vi er svært ydmyk for tilliten fra Norske Shell og ser frem til å videreføre det konstruktive samarbeidet på Nyhamna avslutter Walde.

Siste fra forsiden

+

Equinor forbereder ny utvidelse av Johan Sverdrup

+

Planlegger fire nye subseafelt bygget ut mot Skarv

+

Har tatt fjorårets største funn ett steg nærmere utbygging

Ocean Installer skal skifte stigerør på Åsgard A

Tildelt seksårig ISO-kontrakt på Ekofisk

+

Mistet stigerør på 5,2 tonn ned på boredekk

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger