Umoe Schat-Harding med Kina-kontrakt

Publisert 20. mars 2013

Umoe Schat-Harding Equipment feiret med kake da de ble tidlelt kontrakt for leveranse av 8 FF1200-systemer med det kinesiske verftet COSCO.,

– Det ble feiret med kake både på Ølve og i Rosendal mandag. Det var nyheten om at Umoe Schat-Harding Equipment AS (USHE) har vunnet nok en stor og viktig kontrakt som løste ut feiringen, skriver selskapet i en melding onsdag.

– Kontrakten, som blant annet omhandler leveranse av 8 stk FF1200 systemer, er inngått med det kinesiske storverftet COSCO. Leveransen gjelder livbåter for en stor boligrigg som verftet skal bygge for Axis Offshore, heter det videre.

– Kontrakten innebærer også et gjennombrudd for USHE i det stadig økende offshore markedet i Kina. Administrerande direktør Geir Arne Veglo er særdeles fornøyd, skal vi tro meldingen.
– Vi har jobbet hardt og lenge med dette prosjektet og da er det selvsagt svært tilfredsstillende å lykkes. Vi øker nedslagsfeltet for vårt bransjeledende produkt FF1200 og kommer samtidig inn på et viktig og nytt marked i Kina, sier Veglo.

Markedsdirektør Per Einar Gjerding jubler også over tildelingen. Han er spesielt glad for at livbåtproduksjonen på Ølve nå har arbeid godt ut i 2014.

– Det er alltid godt med litt horisont i produksjonsplanlegginga og ordrer av denne størrelsen bidrar alltid godt i så måte, kommenterer Gjerding – og legger til at denne kontrakten bidrar til at bedriften gjør et utmerket første kvartal, med nærmere 200 MNOK i ordretilgang.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger