Underskudd for Wentworth

Publisert 27. februar 2014

Wentworth Resources fikk et nettoresultat fra videreført virksomhet på minus USD 5 millioner i fjerde kvartal 2013, mot et resultat på minus USD 3 millioner i samme periode året før.,Det kommer frem i selskapets rapport for fjerde kvartal.

Wentworth Resources Limited hadde et netto tap på USD 9,99 millioner, mot et overskudd på USD 24,94 millioner i 2012, som inkluderer en gevinst på salg av olje- og gasseiendeler på USD 29,8 millioner.

– Vi er fornøyd med fremdriften som blir gjort på rørledningen med å koble våre gassfelt i Mtwara-regionen i Tanzania til Dar es Salaam, sier administrerende direktør Geoff Bury i Wentworth.

– Denne rørledningen vil åpne opp nye markeder for vår naturgass, og vi ser frem til det kommer i produksjon i 1. kvartal 2015, sier han.

– Etter den vellykkede egenkapitalfinansieringen avsluttet i løpet fjerde kvartal 2013, har Wentworth en solid balanse og er fullfinansiert for vår planlagte letevirksomhet i 2014. Leteboringen i vår Mosambik-blokk er ventet å starte i andre kvartal 2014, og positive resultater vil kunne ha en betydelig innvirkning på verdien av våre eiendeler. Vi ser frem til å oppdatere aksjonærene på disse spennende aktiviteter etter hvert, avslutter han.

Siste fra forsiden

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

+

Vår plusser på borekampanjen med enda en letebrønn i Barentshavet

+

Aker BP fremskynder oppstart på Tyrving

+

Planlegger å bore inntil to Eirin-brønner i året

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger