Publisert 4. februar 2000

UTC Fire & Security kunngjorde i forrige uke sin intensjon om å kjøpe Simtronics for 3,15 kroner per aksje og forhindre en sammenslåing med Technor. Nå øker UTC sin innsats til 3,50 per aksje.

Ifølge en børsmelding fra selskapet er det ny informasjon i årsmeldingen som ble publisert 30. april som gjør at UTC nå høyner sitt bud på aksjene.

Budene UTC kommer med er et forsøk på å demme opp for en sammenslåing med Technor . I en slik sammenslåingsprosess har aksjene i Simtronics blitt verdsatt til 3 kroner, en pris UTC mener overvaluerer verdien på Technor. Den foreslåtte sammenslåingen mellom Technor og Simtronics skal tas opp på ekstraordinær generalforsamling i dag.

– UTC oppfordrer alle aksjonærer i Simtronics til å stemme imot den foreslåtte sammenslåingen med Technor for å gi aksjonærene tid til å vurdere UTCs intensjon om å komme med et tilbud. Aksjonærer som allerede har godkjent sammenslåingen og ønsker å endre sin stemme kan enten møte opp på generalforsamlingen selv eller gi beskjed til styreformannen om å endre sin stemme, skriver UTC Fire & Security i en melding.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger