Vår Energi får ny toppsjef – Rød blir driftsdirektør

Foto: Andrea Rocha
Publisert 25. august 2023

– Vi er svært glade for å kunne meddele at Nick Walker vil tiltre som CEO i Vår Energi, og samtidig å kunne meddele at vår nåværende CEO, Torger Rød, trer over i en ny stilling som COO, sier styreleder Thorhild Widvey ifølge en pressemelding. 

Walker var inntil nylig CEO i Lundin Energy, som var et ledende uavhengig lete- og produksjonsselskap i Europa frem til midten av 2022, da selskapet ble overtatt av Aker BP. Han har også jobbet i BP, Talisman Energy, Africa Oil og Vedanta – Cairn Oil & Gas. 

Han har 30 års internasjonal erfaring fra tekniske-, kommersielle- og andre topplederstillinger. Han vil lede selskapets strategi- og markedsarbeid og samarbeid med andre interessenter. Han starter i rollen 5. september, 2023.

– Jeg har fulgt selskapet tett de senere årene og er imponert over utviklingen av Vår Energi og har stor respekt for selskapets resultater og sterke posisjon på norsk sokkel. Jeg ser frem til å lede selskapet gjennom den neste vekstfasen, og levere på selskapets strategi, som forblir uendret, sier Walker. 

Siste fra forsiden

Hasselmus er satt i produksjon

+

COSLProspector skal klasses og oppgraderes ved CCB

+

Avgrensingen av Ofelia-funnet er i gang

+

Han leder ny subseagigant: – Vi skal kutte kostnader og utslipp for kundene

+

Live-intervju med CCB og Semco: – Alltid rom for samarbeid

+

Klasser Haven i Ølen

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger