Publisert 4. februar 2000

For to år siden ble VetcoGray kjøpt av GE Oil & Gas, og nå har amerikanerne besluttet at tiden er inne for å skifte navn på selskapet til GE Oil & Gas. Det samme skjer med Hydril og PII.

Beslutningen er tatt på bakgrunn av undersøkelser blant mer enn 800 av GE Oil & Gas’ kunder over hele verden, og moderselskapet håper at man vil oppnå en større klarhet og fokus mot kunden innen for alle GE Oil & Gas’ produkter for både opp-, midt- og nedstrømskunder.

– Etter oppkjøpet av VetcoGray og Hydril er et logisk steg videre å stå fram med en enhetlig merkevarestruktur. Vi har lyttet til vår globale kundebase og justerer nå måten vi kommuniserer på med måten de tenker på sine egne bedrifter. Vi er sikre på at med denne nye brandingen vil GE Oil & Gas oppnå en større konsistens i markedet og styrke vår kredibilitet innen for boring- og produksjonssegmentet, og i tillegg hjelpe våre kunder til å bedre forstå den fulle bredden av vår portefølje, sier Michael Bellamy, direktør for markedsføring og kommunikasjon hos GE Oil & Gas, i en pressemelding.

Selv om selskapene skal markedsføres under samme navn, vil navnene på produktene og tjenestene selskapene tilbyr ikke forandres. Det betyr for eksempel at VetcoGray FullBore Subsea Wellhead System ikke vil skifte navn til GE Oil & Gas FullBore Subsea Wellhead System.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger