Walde blir midlertidig toppsjef i TS Group
Pressemelding
17. august 2020
Walde blir midlertidig toppsjef i TS Group
Pressemelding
17. august 2020

Rolf Hegna har meddelt styret i TS Group AS at han ønsker å fratre posisjonen som konsernsjef.

Styret har konstituert styremedlem Morten Walde som konsernsjef i interimperioden med virkning fra dagens dato, skriver TS Group i en pressemelding.

Hegna er en av gründerne av TS Group og har innehatt forskjellige stillinger siden oppstarten i 2005, herunder konsernsjef siden 2011.

– Styret respekterer Hegnas avgjørelse og vi vil takke ham for lang og god innsats. Under Hegnas ledelse har TS Group vokst til å bli en anerkjent og ledende aktør innen våre kjerneområder. Styret er derfor svært tilfreds med at Hegna har takket ja en posisjon som Divisjonsdirektør og fortsatt vil ha en sentral rolle i konsernets ledelse», sier styreleder Bjarne Moursund.

– TS Group er inne i en spennende utvikling som har medført betydelig vekst de siste årene, både organisk og ved oppkjøp av flere selskaper. Endring og fornyelse er helt essensielt for enhver organisasjon, etter en samlet vurdering har jeg derfor kommet til at tiden er inne for å overlate stillingen som konsernsjef til nye krefter. Samtidig ser jeg frem til å jobbe enda tettere med operative utfordringer og utvikle konsernet sammen med den øvrige organisasjonen, og våre oppdragsgivere, uttaler Rolf Hegna.

Rekruttering av TS Groups fremtidige konsernsjef er i prosess, ifølge pressemeldingen.