Walde blir ny konsernsjef i TS Group

Publisert 4. desember 2020

Morten Walde, som har fungert som interim CEO siden august, har takket ja til å fortsette i stillingen som konsernsjef i TS Group.

Det skriver selskapet i en pressemelding.

Walde har vært med i TS Group som styremedlem siden mars 2019, og bidratt aktivt i forbedrings- og strategiarbeid i samme perioden.

– Vi er svært tilfreds med at Morten har takket ja til stillingen som konsernsjef. Hans erfaring og kompetanse fra liknende posisjon var akkurat det vi søkte, sier styreleder Bjarne Moursund.

– Bransjen er inne i en krevende periode med høyt fokus på omstilling. I et slikt perspektiv vil det være avgjørende å posisjonere seg i markedet med et diversifisert tjenestespekter, og ikke minst ambisjoner i forhold til løpende kompetanse- og forretningsutvikling. Dette er området vi føler oss trygg på at Morten vil fokusere på, og gjennom dette bidra til å styrke TS Group sin posisjon fremover.

Walde var frem til juni 2018 konsernsjef i oljeserviceselskapet Beerenberg Services AS. Han har i perioden etter 2018 tatt posisjon som styremedlem i en rekke større industrielle foretak i tillegg til TS Group, og han holder også strategiske verv hos aktører rettet mot aktiv kapitalforvaltning. Han er utdannet diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI og har tilleggsutdanning innen administrativ informasjonsbehandling fra Universitetet i Bergen.

– TS Group sin visjon, kjerneverdier og bedriftskultur gjør selskapet særdeles attraktivt for både oppdragsgivere, leverandører og ikke minst medarbeidere. Med slike kolleger var det en enkel beslutning for meg å bli med videre. Det er stort potensiale i selskapet og jeg ser frem til å søke videre vekst og verdiskapning for TS Group i årene som kommer, sier Walde.

Siste fra forsiden

+

Skal bore pilotbrønner på Lunde og Ørn

Granskingsrapport klar: – Hendelsen hadde potensial til å bli en dødsulykke

+

26 uplanlagte besøk i året: – Forventede utfordringer i en oppstartfase

+

Skal bore produksjonsbrønner og topphull på Sleipner

+

Noble Integrator har spuddet Alvheim Deep

Sikrer seg tre nye brønner og muligheter for enda flere

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger