Publisert 4. februar 2000

De ansatte i Wavefield Inseis synes ikke at fusjonen med den franske seismikkgiganten CGGVeritas er noen god ide, og reagerer på måten styret har behandlet oppkjøpsplanene.

I begynnelsen av oktober kom CGGVeritas med et bud på aksjene i Wavefield Inseis, og gav uttrykk for at de ønsker å fusjonere selskapene. 8. desember gikk styret i selskapet offentlig ut og sa at de anbefalte oppkjøpet. I denne pressemeldingen stod det også at styret ikke hadde mottatt en uttalelse fra de ansatte med deres syn på kjøpet, men at de ansattes representant i styret var den eneste som ikke ville anbefale fusjonen.

Nå har de ansatte samlet seg om en uttalelse, der de blant annet hevder at styret ikke har konsultert de ansatte i prosessen, og at anbefalingsavgjørelsen derfor er tatt uten å ta alle fakta med i beregningen.

– De ansatte i Wavefield Inseis mener at et selvstendig Wavefield gir potensial for større avkastning på aksjonærenes investering, med tanke på den moderne flåten og utviklingen av Optowave 4C Ocean Bottom Cable. Vi er veldig motiverte og dedikerte, og tror på at det er ledelsen og de ansatte som gjør at selskapet vil fortsette å vokse og tjene penger, skriver de ansatte i en pressemelding.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger